Financial lease binnen 15 minuten geregeld

Kosteloze levering door heel NL

Vandaag besteld = morgen geleverd!

Support

Hoe kunnen wij u helpen?

Nu bellen

088-55 88 600

Bel mij terug

Wij bellen u terug op een gewenst tijdstip

Chatten

Stel uw vraag aan ons via de chat

Veel gestelde vragen

Verouderde internet browser

U ziet deze melding omdat u een verouderde versie van uw internet browser gebruikt. Voor de meest optimale ervaring adviseren wij u om te updaten naar de meest recente versie van uw browser, of een alternatieve browser te gebruiken zoals Microsoft Edge of Google Chrome.

Ik ben een loodgieter

De perfecte bedrijfswagen voor elk loodgieter

Bent u loodgieter? Dan hebt u een betrouwbare en veelzijdige bedrijfswagen nodig. U zoekt vast en zeker een bedrijfswagen met schuifdeuren en zonder ramen achterin. Veel van onze klanten uit de loodgietersbranche kiezen voor een middelgrote gebruikte bedrijfswagen met imperiaal en kastinrichting met veel lades of betimmering.

 

Welke bedrijfswagen adviseren wij loodgieters?

De meeste loodgieters in onze klantenkring kiezen voor een gesloten bedrijfswagen met enkele cabine omdat een dubbele cabine teveel ruimte inneemt. Vaak is de bus van een loodgieter redelijk zwaar beladen met veel gereedschap en klein materiaal. Wij adviseren daarom een bus met voldoende laadvermogen, die ook met flink wat vracht nog goede rijeigenschappen heeft. Een greep uit de mogelijkheden:

 

  • Citroën Jumpy
  • Renault Trafic
  • Volkswagen Crafter
  • Mercedes-Benz Sprinter in L1 of L2
  • Peugeot Expert 
  • Ford Transit Custom in lengte 1 of 2

Bekijk alle occasions

Voor u geselecteerd!

Veel opbergruimte voor gereedschappen en materialen

Als loodgieter hebt u toch graag alle essentiële gereedschappen en goede voorraad kleinmateriaal en reserveonderdelen paraat op locatie? Daarom is veel en overzichtelijke opbergruimte essentieel voor loodgieters. Ook een imperiaal om buizen, ladders en ander lang materiaal mee te nemen is meestal wenselijk. Een achterklep is vaak minder praktisch in combinatie met een imperiaal. Verde is een trekhaak meestal geen vereiste, maar wel mooi meegenomen.

Tweedehands kastinrichting

Een goede, nieuwe kastinrichting is prijzig. U vindt bij ons een ruim aanbod in kwalitatief uitstekende, betaalbare tweedehands inrichtingen. Wij adviseren u graag over de actuele voorraad en mogelijkheden die passen bij uw wensen. Bel gerust voor meer informatie.

Heeft u vragen?

We helpen u graag op weg. Bel ons op of stuur een bericht in de chat.