Financial lease binnen 15 minuten geregeld

Kosteloze levering door heel NL

Vandaag besteld = morgen geleverd!

Support

Hoe kunnen wij u helpen?

Nu bellen

088-55 88 600

Bel mij terug

Wij bellen u terug op een gewenst tijdstip

Chatten

Stel uw vraag aan ons via de chat

Veel gestelde vragen

Verouderde internet browser

U ziet deze melding omdat u een verouderde versie van uw internet browser gebruikt. Voor de meest optimale ervaring adviseren wij u om te updaten naar de meest recente versie van uw browser, of een alternatieve browser te gebruiken zoals Microsoft Edge of Google Chrome.

Ik ben een loodgieter

De perfecte bedrijfswagen voor u als loodgieter

Als loodgieter heeft u een betrouwbare en veelzijdige bedrijfswagen nodig met schuifdeuren zonder ramen en zonder ramen in de achterdeuren. Veel van onze klanten uit de loodgietersbranche kiezen een middelgrote gebruikte bedrijfswagen met imperiaal en met een kasteninrichting met veel lades (of betimmering).

 

Welke bedrijfswagen?

 

Voorbeelden zijn de Citroƫn Jumpy, Renault Trafic of de iets grotere Volkswagen Crafter en Mercedes-Benz Sprinter in L1 of L2. Sterk opkomend zijn de nieuwe Peugeot Expert modellen en de Ford Transit Custom in lengte 1 en lengte 2. Een achterklep is vaak minder praktisch in combinatie met een imperiaal. Veelal zien we dat een trekhaak geen vereiste is maar wel mooi meegenomen.

Bekijk alle occasions

Voor u geselecteerd!

Welke carrosserie vorm past het beste bij een loodgieter?

De grootste groep kiest duidelijk voor een enkel cabine gesloten bedrijfswagen. Dubbele cabines nemen te veel ruimte weg uit de laadruimte en meestal is uw bus redelijk zwaar beladen met veel gereedschap en klein materiaal. U zoekt dus ook rij- en zitcomfort om uw verplaatsingen van klant naar klant zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Veel opbergruimte

 

Als loodgieter zorg je natuurlijk dat je naast alle essentiƫle gereedschappen en ook goede voorraad kleinmateriaal en reserveonderdelen bij je hebt. Veel en overzichtelijke opbergruimte is daarom essentieel. Ook een imperiaal om buizen, ladders en ander lang materiaal mee te nemen is altijd handig.

 

Waar u rekening mee moet houden

Gelukkig is een imperiaal eenvoudig en relatief goedkoop aan te schaffen en bovendien makkelijk te monteren. Voor kasteninrichting is dat wat lastiger en ook kostbaarder. Echter zijn er ook genoeg tweedehands inrichtingen te vinden die voor een redelijke prijs aangeschaft kunnen worden. Belangrijk is dat we u zo snel mogelijk in uw mobiliteitsbehoefte kunnen voorzien wanneer dat gewenst is. Vandaag besteld is morgen in huis!

Heeft u vragen?

We helpen u graag op weg. Bel ons op of stuur een bericht in de chat.