Financial lease binnen 15 minuten geregeld

Kosteloze levering door heel NL

Vandaag besteld = morgen geleverd!

Support

Hoe kunnen wij u helpen?

Nu bellen

088-55 88 600

Bel mij terug

Wij bellen u terug op een gewenst tijdstip

Chatten

Stel uw vraag aan ons via de chat

Veel gestelde vragen

Verouderde internet browser

U ziet deze melding omdat u een verouderde versie van uw internet browser gebruikt. Voor de meest optimale ervaring adviseren wij u om te updaten naar de meest recente versie van uw browser, of een alternatieve browser te gebruiken zoals Microsoft Edge of Google Chrome.

Ik ben een Schilder

Bekijk welke auto geschikt is voor u.

De perfecte bedrijfswagen voor u als schilder

Een schilder heeft een ruime bedrijfswagen nodig met vooral een goede kastinrichting. Zoeken naar spullen kost u onnodig veel tijd. U moet vaste plekken hebben voor de materialen waar u mee werkt. Als u niet alleen werkt, moeten er ook voldoende zitplekken zijn voor collega’s. De inrichting van de bedrijfswagen moet hier dan ook op afgestemd worden.

 

Populaire bedrijfswagens voor Schilders

 

  • Volkswagen Transporter
  • Volkswagen Caddy (Maxi)
  • Opel Vivaro
  • Citroën Jumper
  • Peugeot Expert

 

Een schilder kiest vaak voor een middelgrote bedrijfswagen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de Volkswagen Caddy en de Opel Vivaro. Dat blijkt ook wel uit de verkoopcijfers. Deze bedrijfswagens worden namelijk vaak verkocht aan schilders. Heeft u voldoende aan een kleinere bestelauto? Uiteraard kunnen wij u ook daarbij helpen.

Bekijk alle occasions

Voor u geselecteerd!

Welke carrosserie past bij een schilder?

In de tientallen jaren van ons bestaan hebben wij al vaak een bedrijfswagen geleverd aan schilders. Wij weten dus waar behoefte aan bestaat. Een grote groep klanten kiest voor een enkel cabine, maar de verschillen in wat schilders wensen zijn groot. Heeft u belang aan meer ruimte voor het vervoeren van personen? Dan is een bedrijfswagen met meer zitplekken waarschijnlijk de beste optie. Bij twijfel kunnen wij u natuurlijk adviseren. Samen kunnen we zoeken naar creatieve oplossingen.

 

 

 

 

Vervangt u ook ramen?

 

Als u ook ramen vervangt is dit een belangrijk iets om rekening mee te houden bij het zoeken naar de perfecte bedrijfswagen. Het vervoeren van ramen heeft u veel ruimte voor nodig. U kunt dit oplossen met een aanhanger waarin de ramen eenvoudig en veilig geplaatst kunnen worden. U kunt ook kiezen voor een oplossing in de bedrijfswagen zelf.

 

Het zoeken naar de meest geschikte bedrijfswagen is niet altijd eenvoudig. Er zijn veel factoren om rekening mee te houden. U wilt het natuurlijk ook in één keer goed doen. Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

 

Houdt met de volgende zaken rekening

Kiezen voor een imperiaal

U kunt de beschikbare ruimte optimaliseren met een imperiaal. Het is een effectieve oplossing voor bijvoorbeeld ladders en glaslatten die niet in de bedrijfswagen passen. Alles wat u op het dak mee kunt nemen zorgt weer voor extra ruimte in de bus. Tegen lage kosten kunnen wij de bedrijfswagen uitbreiden met een imperiaal als deze niet al gemonteerd is.

 

Vervangt u ook ramen?

Als u ook ramen vervangt is dit een belangrijk iets om rekening mee te houden bij het zoeken naar de perfecte bedrijfswagen. Het vervoeren van ramen heeft u veel ruimte voor nodig en een goede bevestiging. U kunt dit oplossen met een resteelaanhanger waar de ramen eenvoudig en veilig op geplaatst kunnen worden. U kunt ook kiezen voor een oplossing op of in de bedrijfswagen zelf. Glasrestelen zijn veelvuldig nieuw en gebruikt beschikbaar voor de montage aan de zijkant van uw bedrijfswagen.

 

Het zoeken naar de meest geschikte bedrijfswagen is niet altijd eenvoudig. Er zijn veel factoren om rekening mee te houden. U wilt het natuurlijk ook in één keer goed doen. Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Heeft u vragen?

We helpen u graag op weg. Bel ons op of stuur een bericht in de chat.