Financial lease binnen 15 minuten geregeld

Kosteloze levering door heel NL

Vandaag besteld = morgen geleverd!

Support

Hoe kunnen wij u helpen?

Nu bellen

088-55 88 600

Bel mij terug

Wij bellen u terug op een gewenst tijdstip

Chatten

Stel uw vraag aan ons via de chat

Veel gestelde vragen

Verouderde internet browser

U ziet deze melding omdat u een verouderde versie van uw internet browser gebruikt. Voor de meest optimale ervaring adviseren wij u om te updaten naar de meest recente versie van uw browser, of een alternatieve browser te gebruiken zoals Microsoft Edge of Google Chrome.

Ik ben een Schilder

De perfecte bedrijfswagen voor elke schilder

Als schilder hebt u een ruime bedrijfswagen nodig met een goede kastinrichting. U moet uw materialen overzichtelijk kunnen opbergen, want zoeken naar spullen kost u onnodig veel tijd. Werkt u in teams, dan is een bedrijfswagen met voldoende zitplekken voor alle collega’s ook wenselijk. Hoe u ook werkt, er is altijd een bedrijfswagen met een passende inrichting.

 

Populaire bedrijfswagens voor schilders

Een schilder kiest vaak voor een middelgrote bedrijfswagen. Verder hebben tientallen jaren ervaring in de bedrijfswagens voor schilders ons geleerd dat de wensen nogal uiteenlopen, zowel qua hoeveelheid zitplaatsen als qua inrichting van de laadruimte. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben altijd een passende bedrijfswagen voor u op voorraad. Een greep uit de populaire modellen onder schilders:

 

  • Volkswagen Transporter
  • Volkswagen Caddy (Maxi)
  • Renault Trafic
  • Citroën Jumper
  • Ford Transit Custom

Bekijk alle occasions

Voor u geselecteerd!

Vervangt u ook ramen?

Bent u een schilder die ook ramen vervangt? Dan is is dat een gegeven waarmee u heel goed rekening moet houden bij de aanschaf van een bedrijfswagen. Want het vervoeren van ramen vergt veel specifieke ruimte. U kunt dit oplossen met een aanhanger waarin u de ramen eenvoudig en veilig kunt plaatsen. U kunt ook kiezen voor een oplossing in de bedrijfswagen zelf

 

Houd rekening met de volgende zaken

Optimaliseer uw ruimte met een imperiaal

U kunt de beschikbare ruimte optimaliseren met een imperiaal. Het is een effectieve oplossing voor bijvoorbeeld ladders en glaslatten die niet in de bedrijfswagen passen. Alles wat u op het dak kunt meenemen, levert u extra ruimte op in de bus. Zit er geen imperiaal op de bus van uw keuze? Dan kunnen wij die tegen lage kosten monteren.

 

Heeft u vragen?

We helpen u graag op weg. Bel ons op of stuur een bericht in de chat.