Financial lease binnen 15 minuten geregeld

Kosteloze levering door heel NL

Vandaag besteld = morgen geleverd!

Support

Hoe kunnen wij u helpen?

Nu bellen

088-55 88 600

Bel mij terug

Wij bellen u terug op een gewenst tijdstip

Chatten

Stel uw vraag aan ons via de chat

Veel gestelde vragen

Verouderde internet browser

U ziet deze melding omdat u een verouderde versie van uw internet browser gebruikt. Voor de meest optimale ervaring adviseren wij u om te updaten naar de meest recente versie van uw browser, of een alternatieve browser te gebruiken zoals Microsoft Edge of Google Chrome.

Ik ben een Timmerman

Kies de bedrijfswagen met het meeste gemak

De ideale bedrijfswagen voor elke timmerman staat voor u klaar!

Als timmerman hebt u een betrouwbare bedrijfswagen nodig met veel ruimte om uw materiaal kwijt te kunnen. En dan hebt u ook nog veel kastruimte nodig voor het overzichtelijk opbergen van uw kostbare gereedschappen. De bedrijfswagen van een timmerman wordt vaak zwaar beladen. Daarom moet het chassis sterk zijn en tegen een stootje kunnen. Het chassis zorg voor een goede verdeling van het gewicht over de bedrijfswagen. Op deze manier kunt u optimaal gebruik maken van de capaciteit van de bus.

Bekijk alle occasions

Voor u geselecteerd!

Geschikte bedrijfswagen voor elke timmerman

Wij mogen veel timmermannen tot onze vaste klanten rekenen. Daardoor wij weten uit ervaring waaraan behoefte bestaat. Zo blijkt dat timmermannen meestal kiezen voor de grotere bedrijfswagens met een gesloten laadruimte en een enkele cabine: een auto met zoveel mogelijk ruimte voor gereedschappen en materialen. Populaire modellen zijn:

 

  • Mercedes Sprinter
  • Volkswagen Crafter
  • Opel Vivaro
  • Volkswagen Transporter

Houd rekening met de volgende zaken

Het gemak van een imperiaal

Vervoer van lang werkgereedschap zoals ladders, hout en ijzerwaren kan uitstekend op een imperiaal. Dit is een goedkope en eenvoudige manier om meer ruimte te krijgen. Wij kunnen uw bedrijfswagen uitbreiden met een imperiaal.

 

Tweedehands kastinrichting

Met een goede kastinrichting die specifiek is afgestemd op uw eigen wensen kunt u snel en effectief werken. Alles heeft een vaste plek en dat scheelt veel zoektijd. Helaas is een nieuwe kastinrichting prijzig. Greven bedrijfswagens heeft vaak tweedehands kastinrichtingen op voorraad: kwalitatief hoogwaardig en aantrekkelijk geprijsd. Bel gerust om te vragen naar de mogelijkheden.

Aanbevolen vanuit onze voorraad

Geschikt bevonden voor timmerlieden

Heeft u vragen?

We helpen u graag op weg. Bel ons op of stuur een bericht in de chat.