Financial lease binnen 15 minuten geregeld

Kosteloze levering door heel NL

Vandaag besteld = morgen geleverd!

Support

Hoe kunnen wij u helpen?

Nu bellen

088-55 88 600

Bel mij terug

Wij bellen u terug op een gewenst tijdstip

Chatten

Stel uw vraag aan ons via de chat

Veel gestelde vragen

Verouderde internet browser

U ziet deze melding omdat u een verouderde versie van uw internet browser gebruikt. Voor de meest optimale ervaring adviseren wij u om te updaten naar de meest recente versie van uw browser, of een alternatieve browser te gebruiken zoals Microsoft Edge of Google Chrome.

Ik ben een Timmerman

Kies de bedrijfswagen met het meeste gemak

De ideale bedrijfswagen voor u als timmerman staat bij ons klaar!

Een timmerman moet een betrouwbare bedrijfswagen hebben. Niet alleen betrouwbaarheid is belangrijk, maar zeker ook gemak en veel ruimte om uw materiaal kwijt te kunnen. Het liefst ook nog met veel kastruimte voor het overzichtelijk opbergen van uw kostbare gereedschappen.

 

De bedrijfswagen wordt vaak zwaar beladen, dus het chassis moet sterk zijn en tegen een stootje kunnen. Het chassis zorg voor een goede verdeling van het gewicht over de bedrijfswagen. Op deze manier kunt u optimaal gebruik maken van de capaciteit van de bus. Wij hebben de geschikte bedrijfswagens op voorraad voor u.

 

Uit ervaring blijkt dat een timmerman kiest voor de grotere bedrijfswagens. Ook als de lading een keer groter uitpakt wilt u wel voldoende ruimte in de bedrijfswagen hebben. Populair zijn de Peugeot Boxer en Volkswagen Crafter. Ook de iets kleinere modellen zoals de Opel Vivaro en Volkswagen Transporter doen het goed bij de timmerman en bij bouwbedrijven.

Bekijk alle occasions

Voor u geselecteerd!

Welke carrosserie past bij een timmerman?

Wij mogen veel timmermannen tot onze vaste afnemers rekenen, dus wij weten uit ervaring waar behoefte aan bestaat. De timmerman kiest voor een enkel cabine gesloten bedrijfswagen. Een dubbel cabine gaat namelijk ten koste van de laadruimte. Liever meer ruimte voor uw gereedschappen met materialen. U rijdt liever niet twee keer omdat u het niet in één keer mee kunt nemen in de bedrijfswagen.

Houd met de volgende zaken rekening

Het gemak van een imperiaal

 

Lang werkgereedschap zoals ladders, hout of ijzerwaren moet u ruimte voor hebben. Maar liever offert u hiervoor geen ruimte op in de bedrijfswagen, en dat hoeft ook niet. Lange ladders gaan mogelijk zelfs niet in de bus passen. Een imperiaal maakt uw bedrijfswagen ideaal. Het is een goedkope en eenvoudige manier om meer ruimte te krijgen. Wij kunnen uw bedrijfswagen goedkoop uitbreiden met een imperiaal.

 

Kasteninrichting of reeds betimmerd

 

Als timmerman wilt u zo effectief mogelijk werken. Een goede kastinrichting specifiek afgestemd op de wensen kunt u snel en effectief mee werken. Nooit meer zoeken. Alles heeft een vaste plek. Helaas is een kastinrichting in tegenstelling tot een imperiaal niet goedkoop. Misschien hebben wij nog wel een kastinrichting op maat liggen. Het is dan een tweedehands inrichting, maar dat gaat niet ten koste van de kwaliteit. En de kosten zijn natuurlijk veel lager.

Wij vinden het belangrijk dat wij snel kwalitatief de beste bedrijfswagens kunnen leveren. Wij leveren morgen als u vandaag nog uw bedrijfswagen bestelt. Wilt u weten hoe wij dat doen? Neem gerust contact met ons op en wij nemen de mogelijkheden met u door.

Aanbevolen vanuit onze voorraad

Geschikt bevonden voor timmerlieden

Heeft u vragen?

We helpen u graag op weg. Bel ons op of stuur een bericht in de chat.