Financial lease binnen 15 minuten geregeld

Kosteloze levering door heel NL

Vandaag besteld = morgen geleverd!

Support

Hoe kunnen wij u helpen?

Nu bellen

088-55 88 600

Bel mij terug

Wij bellen u terug op een gewenst tijdstip

Chatten

Stel uw vraag aan ons via de chat

Veel gestelde vragen

Verouderde internet browser

U ziet deze melding omdat u een verouderde versie van uw internet browser gebruikt. Voor de meest optimale ervaring adviseren wij u om te updaten naar de meest recente versie van uw browser, of een alternatieve browser te gebruiken zoals Microsoft Edge of Google Chrome.

Een betrouwbare bedrijfswagen gewoon online kopen

Een geruststellede gedachte: U krijgt van ons 7 dagen omruilgarantie bij online aankoop

Ons doel is: 100% tevreden klanten

Niet tevreden? Dan ruilt u de bedrijfswagen toch gewoon om!

Bij online aankopen die volledig via onze webshop, zonder tussenkomst van onze verkoop- of aankoopadvieurs, zijn voltooid en afgerekend krijgt na ontvangst van het voertuig 7 dagen omruilgarantie. Wij garanderen 100% tevredenheid, en voor uw vertrouwen in ons bieden we deze speciale geruststellende aankoopgarantie.

Wij proberen door de omschrijving en de grote hoeveelheid duidelijke foto’s altijd een reel beeld te geven van het voertuig. Maar als uw bedrijfswagen toch niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet hebben we een oplossing. Wij willen 100% tevredenheid, dus kunt u de bedrijfsauto omruilen voor een andere wagen uit onze voorraad. Nogmaals, deze garantie geldt dus alleen bij volledige aankoop op afstand via de webshop. Indien het voertuig uiteindelijk geleased is met een lopend contract, is omruilen niet mogelijk.

Wij hanteren wel een paar spelregels/voorwaarden:

  • Binnen 7 dagen na ontvangst heeft u de wens om te ruilen aangegeven via een mail naar: omruilen@grevenbedrijfswagens.nl of via het omruilformulier
  • Wij dragen alle operationele en administratieve kosten voor het omruilen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ophalen en leveren, het reinigen en papierwerk.
  • U heeft niet meer dan 750 km met de auto gereden
  • Het voertuig is nog in dezelfde staat. Een eventuele schade wordt verrekend
  • Kiest u een andere auto met een andere aanschafwaarde? Dan verrekenen wij dit uiteraard met u.
  • De omruilservice is niet geldig indien het gaat om storingen of gebreken die optreden tijdens de eerste 7 dagen. Hiervoor heeft u 14 dagen aankoopgarantie. Dit kan via een service verzoek gemeld worden bij uw aanspreekpunt, via het serviceformulier of via de klantenservice
  • in geval van lease is er geen omruilgarantie van toepassing of mogelijk. Ondanks dat wij de leverende partij zijn u heeft dan een overeenkomst/contract met een financieringsbank of maatschappij en niet met Greven Bedrijfswagens.

Breng me naar het omruilformulier

De service van Greven Bedrijfswagens

Alle auto’s ondergaan eerst een uitgebreide technische keuring voordat ze online komen.

Zowel van binnen als van buiten reinigen wij de bedrijfswagen.

Uw aankoop wordt volledig gratis bij u thuis afgeleverd.

U kunt kiezen voor 6,12 of 24 maanden garantie via AutoTrust.