Financial lease binnen 15 minuten geregeld

Kosteloze levering door heel NL

Vandaag besteld = morgen geleverd!

Support

Hoe kunnen wij u helpen?

Nu bellen

088-55 88 600

Bel mij terug

Wij bellen u terug op een gewenst tijdstip

Chatten

Stel uw vraag aan ons via de chat

Veel gestelde vragen

Verouderde internet browser

U ziet deze melding omdat u een verouderde versie van uw internet browser gebruikt. Voor de meest optimale ervaring adviseren wij u om te updaten naar de meest recente versie van uw browser, of een alternatieve browser te gebruiken zoals Microsoft Edge of Google Chrome.

Vertrouwd uw bedrijfswagen online kopen en betalen

Ruim 80% van de door ons verkochte bedrijfswagens worden verkocht zonder dat de nieuwe eigenaren eerst een proefrit komen maken. Het veelvuldig online kopen van onze klanten zegt voldoende over onze kwalitatief goede bedrijfswagens en onze uitstekende service. Wij leveren auto’s in heel Nederland. Dat zouden wij ook niet kunnen doen als wij niet topkwaliteit leverden. Het weer terughalen en repareren van geleverde auto’s zou namelijk aardig in de papieren lopen. Betrouwbaarheid en vertrouwen zijn voor ons belangrijke kernwoorden.

 

Online kopen en betalen al sinds 2014

Het werkt simpel! Alleen kwalitatief goede bedrijfsauto’s kopen wij in. Wij hebben geen verkopers in dienst die met gladde praatjes een bedrijfswagen aan u willen slijten. Wij bieden de bedrijfswagens online aan, verkopen ze en leveren ze door heel Nederland. Wij houden de kosten dus laag en daar heeft u baat bij. Zoals u waarschijnlijk al gemerkt heeft kunnen wij goedkoop de populairste bedrijfsauto’s leveren. Op onze website presenteren wij onze voorraad occasions met meer en betere foto’s dan welk ander autobedrijf dan ook uit onze branche. Alle noodzakelijke informatie over een bedrijfswagen delen wij met u. Geen verrassingen achteraf dus.

 

Wij doen een technische voorinspectie

Wij hebben verstand van bedrijfsauto’s. U kunt er vanuit gaan dat de bedrijfsauto in de best mogelijke staat is. Wij hebben een kwaliteitsnorm hoog te houden. Onze auto’s voldoen aan die normen, anders komt u ze niet op onze website tegen. Uiteraard zorgen wij ook voor een nieuwe APK. Nu kopen is morgen al op pad gaan om geld te verdienen!

 

Gegarandeerde kwaliteit

Wij kopen niet alles in wat wij kunnen krijgen. Onze professionals kopen alleen wagens in waarvan zeker is dat ze in een topconditie verkeren. Een bedrijfswagen moet technisch perfect zijn. Door deze werkwijze zijn wij trots op onze voorraad en kunnen wij de auto’s met een gerust hart naar u versturen. Als u wel een keer in provincie Groningen bent, moet u echt een keer komen kijken op ons terrein. Wij worden gewaardeerd door onze klanten. Na uw eerste aangekochte bedrijfswagen worden wij ook de leverancier van de uw volgende auto. Dit blijkt ook wel uit onze trouwe klantenkring verspreid over heel Nederland.

 

Zeer voordelig

Zoals u waarschijnlijk al hebt gezien vragen wij lage prijzen voor kwalitatief goede auto’s. Vergelijk ons aanbod maar eens met onze concurrentie en kijk ook eens naar hun garantie en aflevermogelijkheden! Wij verkopen veel bedrijfswagens en houden de kosten laag en dit scheelt u in de portemonnee.

Na uw aankoop krijgt uw bedrijfswagen een laatste controle en worden extra werkzaamheden uitgevoerd als u een garantiepakket heeft afgenomen.

Onze auto's wachten buiten in de frisse Groningse lucht op hun nieuwe eigenaar. Als hij optisch niet meer aan onze standaard voldoet maken we hem nogmaals schoon.

Uw bedrijfswagen wordt de dag na uw aankoop volledig gratis bij u thuis afgeleverd op een trailer of rijdend door een van onze chauffeurs.

Bedrijfswagens goed in beeld door de beste foto's

Technisch moet een auto perfect zijn, maar de staat van exterieur en interieur moet natuurlijk ook goed zijn. Wij hebben niets te verbergen en zorgen voor goede foto's. Wij hebben zelf een zeer professionele fotostudio. Hier brengt onze vaste fotograaf alle aspecten van de bedrijfswagens goed in beeld. Bij het kopen op afstand is het namelijk belangrijk dat u ziet wat u koopt.

U kunt extra zekerheid krijgen door garantie

Wij begrijpen goed dat u ook graag garantie wilt op de bedrijfswagen. Daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Autotrust. Hierdoor kunnen we niet alleen 6 maanden, maar zelfs 12 maanden garantie aanbieden. Door onze uitstekende staat van dienst zijn wij de enige die deze termijnen in Nederland kan aanbieden tegen een zeer gunstig tarief. Autotrust is onafhankelijk en biedt een landelijke dekking. Bijna 70% van onze klanten kiest daarom voor de unieke mogelijkheid van 12 maanden garantie.