Financial lease binnen 15 minuten geregeld

Kosteloze levering door heel NL

Vandaag besteld = morgen geleverd!

Support

Hoe kunnen wij u helpen?

Nu bellen

088-55 88 600

Bel mij terug

Wij bellen u terug op een gewenst tijdstip

Chatten

Stel uw vraag aan ons via de chat

Veel gestelde vragen

Verouderde internet browser

U ziet deze melding omdat u een verouderde versie van uw internet browser gebruikt. Voor de meest optimale ervaring adviseren wij u om te updaten naar de meest recente versie van uw browser, of een alternatieve browser te gebruiken zoals Microsoft Edge of Google Chrome.

Financial lease uw bedrijfswagen

Financial lease van uw bedrijfswagen

Waarom is dat eigenlijk superslim?

 

U kunt een bedrijfswagen kopen maar ook leasen. Met Financial lease houdt u het geld van de aankoop op zak en kunt u daar andere primaire bedrijfsprocessen mee betalen. Vaak is het rendement wat u op het behoud van deze liquide middelen vele malen groter dan de extra kosten (rente) die Financial lease met zich meebrengt. Is dit in uw geval ook zo? Dan is Financial lease ook voor u een super slimme keuze. Daar komt nog eens bij dat deze extra kosten ook nog eens voor een aantrekkelijk deel fiscaal aftrekbaar zijn. Dit is een extra vergroting van het rendement van uw bedrijfswagen. Koopt u de bedrijfswagen dan heeft u alleen rendement van de functie en het gemak (eigenschappen) van de bedrijfswagen zelf.

 

Wanneer u als ondernemer zelf een auto wilt aanschaffen, is Financial Lease dus een uitstekende keuze. U hoeft zoals gezegd dan geen gebruik te maken van eigen financiële middelen. Greven Bedrijfswagens biedt u namelijk een op maat gesneden financieringsvorm die geheel losstaat van uw overige zakelijke financieringen. Omdat het maandbedrag (bestaande uit aflossing en rente) die u betaalt voor uw Financial Lease vóóraf wordt vastgesteld, betaalt u een vast maandelijks leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst ongewijzigd. U weet dus exact waar u aan toe bent. Helder en duidelijk.

 

Bij ons bent u van Financieel maatwerk verzekerd

Bij Greven Bedrijfswagens kunt u uw auto –inclusief opties en accessoires– voor het volledige bedrag financieren. Ook inruil van uw huidige auto of een aanbetaling behoren natuurlijk tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen wij u een financiering aanbieden met een slottermijn die in overeenstemming is met de restwaarde van uw auto, waardoor de maandtermijn nog lager uitvalt. U bent dus verzekerd van financieel maatwerk.

Bij ons kunt u ook volledig boetevrij en met kwijtschelding van rest-rente financial leasen. U kunt dan tijdens de looptijd gedeeltelijk of zelfs geheel het resterende openstaande bedrag aflossen. Zonder extra kosten dus!

 

Geen extra zekerheden nodig

Bij Financial lease vragen wij geen andere zekerheden of onderpand naast de geleasete auto. De autokosten, zoals reparatie en onderhoud, verzekering en wegenbelasting, komen voor uw eigen rekening. Die heeft u vanaf dag 1 als economisch eigenaar dus helemaal zelf in de hand.

 

Heeft u verder nog vragen over Financial lease?

Bel dan met Henri Greven, Thomas Metzemaekers op 088-5588600, zij kunnen u alles over Financial lease voor uw bedrijfswagen en de mogelijkheden vertellen met betrekking tot uw situatie.

Heeft u vragen?

We helpen u graag op weg. Bel ons op of stuur een bericht in de chat.